Meet the geeqs

We geloven in synergie. Onze expertise en jouw organisatie komen samen in het beste resultaat.

Over ons

Geeqs bestaat uit een club van zo’n dertig ervaren, enthousiaste en goed op elkaar ingespeelde experts. We zitten vol ambitie en krijgen energie van diversiteit. Helemaal blij worden we als we kunnen bijdragen aan de ambities van andere organisaties of professionals.

meet the geeqs

Wanneer Geeqs inschakelen?

Je bent bij Geeqs op het juiste adres als je zelf geen tijd, zin of knowhow hebt om een specifiek project of vraagstuk op te pakken. Zodat jij je volop kan blijven richten op je core business. Of misschien wel omdat je graag eens een frisse blik en dito feedback wil!

Multidisciplinaire aanpak

We hebben ervaring in uiteenlopende branches. En omdat we verschillende expertises hebben, kunnen we je een multidisciplinaire aanpak bieden. We blinken uit in customer care, facility en huisvesting, finance, HRM, marketing & communicatie en events. We kenmerken ons door onze no nonsens mentaliteit. Geen ellenlange rapporten, niet oeverloos vergaderen; gewoon aan de slag! We gebruiken de scrum-methodiek; agility is dan ook onderdeel van ons DNA.

Je kunt Geeqs inschakelen voor een kortlopend project, maar we kunnen we je ook ondersteunen op structurele basis. Maar net waar je als ondernemer behoefte aan hebt.

Let's meet!

Pascale

CEO

Let’s meet!

Mascha

COO

Let’s meet!

Anneke

Manager Marketing & Events

Let’s meet!

Edith

Manager Facility & Huisvesting

Let’s meet!

Eva

Manager Business & Innovation

Let’s meet!

Helga

Manager Business Control & Applicatiebeheer

Let’s meet!

Ninke

Manager Marketing & Communicatie

Let’s meet!

Rianne

Manager Finance

Let’s meet!

Onze klanten

We werk(t)en onder anderen voor:

Meest recente case

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden op basis van de wensen en behoeften alle mogelijkheden en voerden gesprekken met diverse leveranciers om Nummereen vervolgens een concreet voorstel te doen. Ook de verdere implementatie met alles wat daarbij komt kijken regelden wij. Het resultaat? Een uitgebreide app die een week na lancering actief door alle medewerkers in gebruik was!

Lees verder
22 september 2022
Hiep hiep voor Marielle
Lees verder
15 september 2022
Voetjes van de vloer
Lees verder
5 mei 2022
Vacature: Coördinator Facility & Huisvesting
Lees verder