Onze identiteit

Bij Geeqs gebruiken we een zwerm spreeuwen als metafoor voor onze identiteit en werkwijze...

Over ons

Hier op de website kom je op meerdere plekken goudgele driehoekjes tegen. Dat driehoekje maakt ook onderdeel uit van ons logo. En met reden. De driehoekjes zijn geïnspireerd op een zwerm spreeuwen, een prachtig natuurverschijnsel dat een lust voor het oog is. Zo’n wolk van vogels neemt steeds andere vormen aan en dat ziet er prachtig uit. Bij Geeqs gebruiken we dit fenomeen als metafoor voor onze identiteit en werkwijze. We verklaren het aan de hand van vijf thema’s:

Organisch in beweging
Geeqs houdt van dynamiek en verandering; we worden blij van continue aanpassing.

Oprecht oog voor elkaar
Geeqs bestaat uit een club goed op elkaar ingespeelde professionals. We houden van korte lijnen en kunnen blind op elkaar vertrouwen.

Grenzeloos ondernemen
We helpen ambities te verwezenlijken maar hebben zelf ook een ambitie: authentiek blijven.

Duurzame impact
Geeqs wil van betekenis zijn. We willen impact maken. We zijn doel- en resultaatgericht maar ook het proces is voor ons belangrijk.

Samen dansen 
We geloven in de kracht van samenwerken. Dat levert plezier en synergie op!

We faciliteren impact vanuit onze manier van werken

Meest recente case

Upgraden intranetomgeving

Interne communicatie vormt een belangrijke basis binnen een organisatie. Extern winnen = intern beginnen. Bij een organisatie met meerdere locaties én vooral werknemers die geen kantoorbaan (en dus mail of pc) hebben, is het extra belangrijk om een goed communicatiemiddel te ontwikkelen dat laagdrempelig toegankelijk is. Een intranetomgeving kan dan een oplossing zijn. En natuurlijk liefst een omgeving die qua gebruiksgemak en look & feel aansluit bij de gebruikers

Lees verder
2 juni 2023
Nieuwe signing
Lees verder
21 april 2023
Wij roeien mee tijdens het Drakenbootfestival
Lees verder
20 januari 2023
Over het ontstaan van de huisstijl
Lees verder