Expertise

Marketing & Communicatie

Communicatie is overal. Voor verschillende doelgroepen, op diverse manieren en momenten. Goede communicatie draagt bij aan het behalen van de doelstellingen van je organisatie.

Communicatie on point

Afhankelijk van wat je wil bereiken zorgt communicatie voor begrip, verbinding, sympathie, naamsbekendheid, het gewenste imago, contact…

Met goede communicatie kun je veel maken, maar met slechte communicatie ook veel breken. Reden te meer om te zorgen dat je communicatie on point is!

Met goede communicatie kun je veel maken, met slechte communicatie veel breken

Ninke , Manager Marketing & Communicatie

Wat we (kunnen) doen

We beheersen alle disciplines die hierbij komen kijken, van strategie tot uitvoering. Dat begint bij het (mee)maken van een plan of campagne en eindigt met het evalueren daarvan. Schrijven van teksten, zorgen dat je website seo-proof is, bijhouden en vullen van je socialmediakanalen…het is zomaar een greep uit datgene wat onze communicatie-geeqs goed kunnen en graag doen!

Wat we aan kunde en kennis zelf niet in huis hebben, besteden we uit. We werken hiervoor met de besten in hun vak; partijen waarvan we weten dat we op ze kunnen rekenen. Denk aan een foto- of videograaf, webbouwer, vormgever…Zo kunnen we je volledig ontzorgen!

Let's meet!

Wil je sparren over marketingcommunicatie-zaken? Leuk! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!