Expertise

Events

Natuurlijk kun je als organisatie op verschillende manieren je merk over de bühne brengen. Maar soms wil je gewoon dat je medewerkers en/of klanten je merk beléven. Dan is een event ideaal.

Wat we (kunnen) doen

Onze event-geeqs zijn kampioenen in het bedenken en organiseren van events voor uiteenlopende doelgroepen. Zowel fysiek als online. Creëren van merkbeleving is een doel daarvan. Maar dat is natuurlijk best een abstracte term. Want wat is dan precies ‘merkbeleving’? Nou, dat is afhankelijk van elke organisatie en situatie. Wil je je medewerkers faciliteren om ambassdeurs van de organisatie te worden? Wil je je (aanstaande) klanten laagdrempelig kennis laten maken met jouw bedrijf of heb je een andere doelstelling? Geen probleem, we denken graag met je mee en zorgen dat we een event neerzetten dat past bij jouw merk!

 

We spreken bewust van het woord ‘event’ en niet van ‘evenement’. Bij dat laatste heb je al vlug de associatie met massaal en groots. En alhoewel dat ook kan natuurlijk, kan een event ook veel kleinschaliger zijn, en/of zelfs online.

Anneke, Manager Marketing & Event

Let's meet!

Sparren over een gaaf event? Graag! Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!